Επίδομα Προϊσταμένων – Δικαστική Δικαίωση Γ.Ν. Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» & Γ.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ»

 //  09 September 2021  //  Δελτία Τύπου, Τελευταίες Εξελίξεις  // 

logo-pasyno-new

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. περί της θετικής έκβασης πλήθους αγωγών νοσηλευτών – προϊσταμένων νοσηλευτικών τμημάτων, που αφορούν την αναδρομική και νομιμότοκη διεκδίκηση της διαφοράς των σαράντα (40,00) ευρώ στο επίδομα θέσης, ευρισκόμεθα ήδη στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι η δημοσίευση θετικών δικαστικών αποφάσεων συνεχίζεται.

Ειδικότερα, δημοσιεύτηκε απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου, με την οποία επιδικάζεται αναδρομικώς και νομιμοτόκως η διαφορά των 40,00 ευρώ στους Προϊσταμένους του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Επιπλέον, στις 30-07-2021 δημοσιεύτηκε απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά, με την οποία επιδικάζεται η ως άνω διαφορά στους προϊσταμένους του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά». Υπογραμμίζεται, ότι η εν λόγω δικαστική απόφαση αφορά τον δεύτερο χρονικά κύκλο διεκδικήσεων, καταλαμβάνοντας την περίοδο 2018 – 2020. Κατά συνέπεια με την απόφαση αυτή ανοίγει ο δρόμος για την δημοσίευση θετικών αποφάσεων και για την περίοδο αυτή (2018-2020), για την οποία η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ παρότρυνε με αίσθημα ευθύνης τους προϊσταμένους να συμμετέχουν στις αγωγές.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                               Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF